nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

SmÀrta

Publicerad 2014-05-28 01:59:35 i AllmÀnt,

Jag har de senaste mĂ„naderna haft vĂ€ldigt ont i ryggen till och frĂ„n. Mest till faktiskt och ibland gör det sĂ„ ont att jag vill grĂ„ta. VĂ€rst Ă€r det nĂ€r jag sitter ner lĂ€nge eller nĂ€r jag har sovit. 

Mitt jobb innebĂ€r att jag sitter vĂ€ldigt mycket och jag tror att det i samband med lyften jag gör Ă€r den bidragande faktorn. Men ska iaf till doktorn i nĂ€sta vecka och kolla upp vad det kan vara. 

Man kÀnner sig verkligen som en gammal krympling nÀr ryggen inte funkar som den ska.

Eller sĂ„ kanske det har att göra med att jag putar sĂ„ mycket med rumpan pĂ„ mina selfies i spegeln, haha.
 


Höj rösten

Publicerad 2014-05-27 04:17:44 i AllmÀnt,

Var sÄ arg tidigare ikvÀll att jag trodde mitt hjÀrta höll pÄ att bulta ur bröstet pÄ mig och hela jag skakade.
 
Det finns nÄgra saker hÀr i vÀrlden jag aldrig kommer att ha förstelse för, en av de sakerna Àr rasism. Rasister Àr fega krÀk utan hjÀrta.
 
Jag grÀt nÀr jag lÀste alla inlÀgg om SD och övriga rasistiska partier som sprider sig över Europa. Hur kan detta ske? Hur kan det finnas sÄ mycket hatiska och frÀmlingsfientliga mÀnniskor i vÀrlden? Jag blir rÀdd, riktigt rÀdd.
 
Samtidigt blir jag rörd och glad över alla mÀnniskor som stÄr upp mot detta. Som protesterar och kÀmpar för rÀttvisa. Vi Àr fler och vi Àr starkare. Vi kan inte lÄta dessa hatiska mÀnniskor vinna, det fÄr bara inte ske.

TĂ„rar.

Publicerad 2014-05-25 04:14:03 i AllmÀnt,

FrÄn glÀdje till tÄrar.
 
Ligger efter vÀldigt mycket pÄ Greys Anatomy och började kolla ikapp inatt. Ingen bra idé dÄ tÄrarna bara sprutar. Underbara men hemska serie. Varje avsnitt Àr lika sorgligt.
 
 

Hög pÄ livet.

Publicerad 2014-05-25 00:29:43 i AllmÀnt,

Jag Àr allmÀnt hög pÄ livet just nu. Det har varit nÄgra hÀrliga försommardagar, jag har haft minisemester, hÀsten mÄr bra och jag mÄr bra. Sen sÄ lyser en annan person upp min tillvaro rÀtt mycket ocksÄ.

Jag passar pĂ„ att njuta och suga Ă„t mig av all denna positiva energi. 10 dagar

Publicerad 2014-05-24 05:15:38 i AllmÀnt,

Jag har varit ledig vilket innebÀr total bloggtorka. Det var inte en dÄlig ledighet heller, 10 dagar lÄng.
 
Trodde jag skulle vara brutalt trött i natt dÄ det var sÄ lÀngesen jag jobbade och dÄ jag sov vÀldigt dÄligt idag. Men natten har flytit pÄ bra och jag har en nyfunnen energi som jag tackar och tar emot.
 
TÀnkte vÀl mest bara kika in och sÀga hej. FÄr se om jag kommer pÄ nÄgot roligt inlÀgg innan det Àr dags att gÄ hem till sÀngen.

Krossad

Publicerad 2014-05-14 02:08:00 i AllmÀnt,

Jag har skrivit om detta förut och nu Àr det lite aktuellt igen. Det hÀr med att dejta.
 
Visst det Àr kul att gÄ pÄ dejt. Men jag Àr livrÀdd för allt det dÀr som kanske kommer sen. KÀnslor osv.
 
Just nu mÄr jag sÄ himla bra och Àr genuint lycklig. Jag vill inte att nÄgot ska förstöra det.
 
Ja, jag förutsÀtter att en dejt leder till olycklig kÀrlek, För sÄ har det varit alla gÄnger tidigare och jag vill inte ha det sÄ igen. Jag vill aldrig mer sakna nÄgon sÄ mycket att det kÀnns som om hjÀrtat brister i varje andetag.
 
DĂ„ lever jag hellre lycklig och ensam.
 

Klumpigt

Publicerad 2014-05-12 04:14:08 i AllmÀnt,

Sen har jag en knöl i ena bröstet. Har sÀkert cancer.
 
Det om nÄgot vore karma.

What goes around comes around.

Publicerad 2014-05-12 02:37:02 i AllmÀnt,

Haha, mitt tidigare inlÀgg blev vÀldigt seriöst. Men jag tror faktiskt pÄ karma och jag vill tro att om vi gör bra saker sÄ hÀnder bra saker. DÄ Àr det sjÀlvklart likadant the other way around.
 
Som Justin (som förövrigt var helt jÀvla underbar i lördags) sÄ fint sjunger "what goes around comes around".

Karma

Publicerad 2014-05-12 01:39:33 i AllmÀnt,

Det har hÀnt en del dÄliga saker i mitt liv den senaste tiden. Konstiga och dÄliga saker. Jag har Àven blivit slarvig, klumpig och lite vimsig. FÄr ibland knappt ihop tankarna och jag glömmer lÀtt saker.
 
Jag tror att det Àr karma. Jag har gjort en dÄlig sak, eller snarare undanhÄllt en sak. Nu straffas jag för det.
 
Hoppas bara att den som straffar mig slutar upp med det snart för jag Àr trött pÄ att ha otur nu.

Why does it feel so good? So good to be bad.

Publicerad 2014-05-10 03:50:33 i AllmÀnt,

Jag tror och hoppas att vissa saker faktiskt sker av en anledning. Inte allt, för vissa hemska saker finns det inte nÄgon som helst anledning till att de sker. Men vissa saker tror jag nog Àr menade att de ska ske.
 
Jag har ett litet pirr i magen det var lÀngesen jag kÀnde. Vad pirret betyder ÄterstÄr att se men just nu Àr det ett jÀvla bra pirr.

TrÄkigt och roligt

Publicerad 2014-05-10 02:06:00 i AllmÀnt,

Det har hÀnt en del sen jag bloggade sist. BÄde roliga saker och trÄkiga saker.
 
Det trÄkiga Àr att min lilla Àlskling Calle blev ormbiten i hagen i förra veckan. Han var toksvullen vid mulen och pÄ sidan av huvudet. Han började Àven svullna ner mot halsen sÄ veterinÀren kom ut rÀtt snabbt. Han fick spruta med kortison och antibiotika. Fick kortisontabletter och antibiotikasprutor jag behandlade honom med i fem dagar och sÄ skulle han vila. De första dagarna fick han bara gÄ i en liten ruta men nu gÄr han i en lite större sjukhage. Dock har han lyckats slagit i ena kotan pÄ en sten sÄ han Àr nu halt... Jag hoppas bara att det Àr ömt efter smÀllen och att vi kan börja rida i nÀsta vecka. BÄde han och jag Àr less pÄ att vila nu, speciellt han.
 
Nu till det roliga. Jag var ute i lördags med Vendela, Paulis och Linnea. Hade en riktigt rolig kvĂ€ll och jag kom inte hem först vid 06.30, crazy! Det Ă€r vĂ€rsa egoboosten att gĂ„ ut pĂ„ krogen och jag mĂ„ste börja göra det lite oftare. Inte lika ofta som förut men nĂ„gon gĂ„ng ibland iaf. Älskar att gĂ„ ur med mina kĂ€ra vĂ€nner, det Ă€r det bĂ€sta lyckopillret man kan fĂ„!
 
Nu till en annan lite mindre rolig sak. Det Àr att jag fick vÀrldens attack i magen precis innan jag skulle gÄ till jobbet. SÄ pappa (underbara, bÀsta pappa) fick komma och skjutsa mig till jobbet sen. Har fortfarande riktigt ont men det börjar bli bÀttre. SÄ jÀvla hemskt och jag har nog aldrig fÄtt en sÄn ordentlig attack tidigare, magen bara vÀnde sig ut och in och upp och ner. Till rÄga pÄ det sÄ Àr hela familjen jag jobbar hos sjuk, i halsfluss. Som tur var kan jag inte fÄ det lÀngre dÄ jag opererat bort halsmandlarna, Eller det kanske man kan iaf? Inte sÄ bra koll, haha.
 
Nu ska jag fortsĂ€tta sippa pĂ„ mitt kalla kaffe. Är trött men vĂ„gar inte hĂ€lla i mig kaffet för dĂ„ lĂ€r min mage protestera. Hoppas ni alla sover sött dĂ€rute!

Om

Min profilbild

Senaste inlÀggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela