nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Epidemi

Publicerad 2014-02-06 01:19:00 i Allmänt,

Sitter på jobbet och snorar sönder. Som jag trodde så åkte jag på en förkylning. Sjukt ändå hur typ hela svenska folket blir sjuka denna tiden på året. Vart man än ser så är det statusuppdateringar om kompisar med feber, folk som snyter sig, hostar och snorar överallt. Jag fick dock min sjukdom på/av jobbet och det känns ju inte så kul. Speciellt då denna helgen verkligen är en av de få helger jag inte ville vara sjuk på då jag ska hämta hem min häst på lördag. Jaja, vad ska man göra? Ta katten och köra.
 
Var i stallet ikväll och gav alla hästar kvällsmat. Pappsen följde då med och hjälpte till att skruva upp det sista i boxen. Så nu har jag hållare för vattenhink, saltsten och en krubbba uppe. Boxen är även ströad och redo för Calle att flytta in. Längtan är snart över ❤️ 
 
Före och efter bild på spånpelletsen jag la in. Nöjd med resultatet so far och hoppas det funkar att han står på det. Han får lätt skav och kan inte stå på vanligt spån bara. I dagsläget står han på torv men det är jag inte direkt något stort fan av så hoppas detta blir bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela