nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Ute pÄ landet.

Publicerad 2013-09-30 04:44:22 i AllmÀnt,

Ibland nÀr jag gÄr frÄn jobbet till bussen som ligger lite lÀngre bort sÄ gÄr jag genom villakvarteren i TÀby Kyrkby. SÄ pass tidigt sÄ Àr det nÀstan helt tomt förutom killen som kör ut morgontidningen. Det Àr ju trots allt nÀstan ute pÄ landet.
 
PÄ helgen kan man dock ibland möta en och annan krake pÄ vÀg frÄn krogen. Det gjorde jag inatt och jag skrattade i sÀkert fem minuter efter. Ser en kille i kanske 20-ÄrsÄldern som kör vÀrldens dans. AlltsÄ inte bara nÄgra moves utan verkligen hoppar upp och ner och snurrar runt. Han ser mig dock rÀtt snabbt och slutar pÄ direkten och ser ut och skÀmmas nÄgot enormt. Det sÄg sÄ roligt ut och han gav verkligen allt!
 
Hahahaha, vissa smÄsaker kan verkligen göra hela ens dag (natt).

Min fina Fina.

Publicerad 2013-09-30 03:41:08 i AllmÀnt,

Satt precis och lÀste ett blogginlÀgg om katter och började störtgrÄta, haha. Tur att jag tog med mig mascara till jobbet för inatt sÄ rinner tÄrarna för precis allt.
 
Men inte det jag skulle komma till utan att jag saknar mig katt sÄ himla mycket. Tror hon ska fÄ hÀlsa pÄ hos mig nÄgra dagar i helgen eller sÄ hÀlsar jag pÄ hos henne. Behöver sÀllskap och saknar henne sÄ jag spricker.
 
Min finaste lilla Fina.
 
 

Saknad och sorg.

Publicerad 2013-09-30 02:26:00 i AllmÀnt,

Den nÀrmaste tiden Àr en jobbig period kÀnslomÀssigt. En riktigt, riktigt jobbig period.
 
Idag Àr det ett Är sen finaste Jimmy lÀmnade oss. Imorgon Àr sista gÄngen jag fÄr trÀffa Nico för pÄ fredag ska han fÄ somna in. PÄ lördag Àr det ett Är sen vi oroliga Äkte hem till Jimmy för att fÄ det hemska beskedet av hans granne. Sen pÄ tisdag Àr det tre Är sen Àlskade Jerry fick somna in.
 
Det kommer bli mycket tÄrar denna vecka.

Inga kommentarer.

Publicerad 2013-09-29 03:22:11 i AllmÀnt,

Behöver liksom inte sĂ€ga nĂ„got mer om torsdagsnatten egentligen. Denna bild symboliserar kvĂ€llen och natten rĂ€tt bra. MÄste lÄta livet hinna ikapp mig igen.

Publicerad 2013-09-29 02:52:00 i AllmÀnt,

Har kommit in i en riktigt brutal trÀningssvacka. Endast trÀnat tvÄ ggr pÄ tvÄ veckor. Först hade jag ordentligt med Ängest över det men nu har jag kommit pÄ bÀttre tankar. Jag trÀnar för att jag tycker det Àr riktigt roligt och för att kÀnna mig frÀsch i kroppen. DÄ ska jag inte gÄ runt och fÄ panik för att jag inte trÀnar. Visst att jag saknar det och jag saknar endorfinkickarna. Men jag kör igÄng snart igen. NÀr livet kommit ikapp mig igen.
 
Idag var det inte heller ett sÄ svÄrt val. Det bjöds pÄ tacopaj och gottis hemma hos syster med alla syskonen innan jobbet. Det skulle jag ge upp trÀning för alla dagar i veckan. SÄ mysigt att umgÄs allihopa och bara va!

Den lilla Ă„ngesten.

Publicerad 2013-09-28 03:14:26 i AllmÀnt,

Har lite smÄÄngest idag. Jag gjorde en del saker igÄr som var lite onödigt. Roligt men onödigt och jag kunde haft lika roligt iaf om jag skippat det. Men ska skaka av mig det och försöka kÀnna skitsamma. För att gÄ runt och ha Ängest över saker som inte gÄr att förÀndra Àr bara onödigt.
 
Har i övrigt mÄtt som en pÄse skit idag. Fy fan alltsÄ. LÀngesen jag var sÄ jÀvla sÀnkt.
 
Sitter pÄ jobbet nu och mer Àn halva natten har gÄtt. LÀngtar tills att krypa ner i min sÀng men lÀngtar inte efter att gÄ ut i kylan. Mysigt hÀr inne i vÀrmen!
 
 

Insomnia

Publicerad 2013-09-26 02:48:05 i AllmÀnt,

Jag lÄg pÄ soffan och höll pÄ att somna. Fönade hÄret, borstade tÀnderna och förflyttade mig till sÀngen. Nu kan jag inte somna och tankarna far runt sÄ jag blir alldeles snurrig i huvet.

Jag tÀnker som vanligt pÄ dig. Dig med stort D. Ibland tror jag för en stund att jag glömt dig och lÀttnaden Àr total. Men sen kommer det och slÄr tillbaka som en kÀftsmÀll. Jag blir irriterad pÄ att jag inte kan glömma dig och jag blir Ànnu mer irriterad av att veta att du aldrig tÀnker pÄ mig.

Jag tÀnkte skriva att du inte egentligen inte Àr nÄgon speciell. Men dÄ skulle jag ljuga sÄ tungan blev svart. För om det Àr nÄgonting du Àr sÄ Àr det speciell och det du fick mig att kÀnna var speciellt. Det Àr dÀrför jag har sÄ svÄrt att glömma dig och jag har svÄrt att tro att jag nÄgonsin kommer trÀffa nÄgon som Àr som dig.

The story of my life. Det var för bra för att vara sant.Ventilation.

Publicerad 2013-09-25 03:23:14 i AllmÀnt,

Jag anvÀnder denna blogg till att ventilera mina tankar. NÀr jag Àr ledsen skriver jag det och nÀr jag Àr glad sÄ skriver jag det. Behovet av att skriva nÀr jag Àr ledsen och nere Àr oftast större sÄ dÄ blir mina inlÀgg vÀldigt ledsna och deppiga.
 
Denna period Àr en otroligt jobbig period av flera olika anledningar. Minsta motgÄng tar hÄrdare Àn normalt.
 
Med Ären har jag blivit bÀttre pÄ att ventilera mina tankar med mina vÀnner men det Àr inte alltid jag orkar det. Men nu kan jag i alla fall sÀga att jag Àr ledsen och behöver vara sjÀlv. Förut hade jag bara stÀngt av helt och lÄst in mig i mig sjÀlv. Ett litet steg pÄ vÀgen.
 
Hur som helst vill jag sÀga att jag Àr sÄ otroligt tacksam för er som tar er tid att skicka ett sms eller ringa. Det betyder mer Àn ni tror och jag uppskattar det nÄgot enormt. Massa kÀrlek till er.
 
 

För bra för att vara sant.

Publicerad 2013-09-23 17:59:40 i AllmÀnt,

Ni vet kÀnslan nÀr allt faller pÄ plats och man Àr genuint lycklig. NÀr det enda man önskar Àr att dygnet hade lite fler timmar. Det Àr dÄ man ska förbereda sig pÄ att allt kommer att rasa.
 
Jag hatar september och oktober. All skit och alla hemska saker hÀnder dÄ.
 
Allt var för bra för att vara sant.

Det vÀrsta möjliga beskedet.

Publicerad 2013-09-20 21:54:14 i AllmÀnt,

Jag kom hem. Föll ihop pÄ golvet och satt dÀr i över tvÄ timmar. TÄrarna slutar inte rinna och hela kroppen gör ont.

Ibland Àr livet sÄ orÀttvist. SÄ fruktansvÀrt jÀvla orÀttvist.

Skriver mer nÄgon annan dag nÀr jag orkar.

Hur Àr vÀdret dÄ?

Publicerad 2013-09-19 04:40:31 i AllmÀnt,

Är rĂ€tt tom i bollen pĂ„ saker att skriva om. Sitter pĂ„ jobbet och natten börjar lida mot sitt slut.
 
Det har varit ordentligt kallt inatt bÄde inne och ute. Utomhus sÄ visar termometern pÄ nerÄt 5 grader och inne visar den pÄ 18. Mina fingrar och tÄr Àr iskalla.
 
Haha, kommer man inte pÄ nÄgot att skriva om kan man ju skriva lite om vÀdret. Skrattar Ät mig sjÀlv, haha!
 
Hursomhelst. Jag Àr efter inatt ledig fram tills mÄndag och det ska bli riktigt skönt. Har massa roliga saker inbokade och söndag kommer sen bli vilo/bakisdag. Den dagen jag ser minst fram emot... Men sÄ lÀnge jag inte Àr alltför bakis sÄ kanske jag kan göra nÄgot utav den dagen ocksÄ. Bio kanske, nÄgon?
 
Denna otroligt passande bild fÄr avsluta detta inlÀgg. Söta Àr dom iaf.
 
 

Richard Phibbs

Publicerad 2013-09-17 01:24:54 i AllmÀnt,

Snubblade över en bild pÄ James Franco av fotografen Richard Phibbs. Sökte dÄ vidare lite och blev helt kÀr i alla hans fotografier. Han fÄngar nÄgot djupt och speciellt i varje foto.

Bland annat dessa bilder nedan dör jag för. KĂ€lla: Google 
De dÀr hÀrliga endorfinerna.

Publicerad 2013-09-16 00:45:33 i AllmÀnt,

Jag gillar inte riktigt att ha sÄ fullt schema som jag har nu. Jag gillar det jag har inplanterat, definitivt. Men det finns liksom inte riktigt sÄ mycket utrymme för andra eller annat Àn mig sjÀlv, Nico (hÀsten), jobb och trÀning. Det blir lÀtt lite ensamt om jag ska vara Àrlig. Ibland fÄr jag med mig nÄgon att trÀna men annars sÄ spenderar jag den mesta tiden med mig sjÀlv, haha. Lyckas klÀmma in lite middagar med familjen och nÄgon kvÀll med vÀnnerna dÄ och dÄ. En sak jag saknar mycket Àr tex morgon/förmiddagarstrÀningarna med syster. Men fÄr försöka planera in nÄgon eftermiddagstrÀning tillsammans snart helt enkelt!

Annars sĂ„ blir jag rĂ€tt lycklig av det livet jag lever med undantaget att jag önskar dygnet hade nĂ„gra fler timmar sĂ„ jag kunde trĂ€ffa mina vĂ€nner och min familj mer. Men att rida och trĂ€na ger mig sĂ„ otroligt mycket tillbaka att jag blir glad bara utav att tĂ€nka pĂ„ det. Endorfinkick som hĂ„ller i sig lĂ€nge varje gĂ„ng. Underbart ❀ 

Älskade ungar.

Publicerad 2013-09-14 05:44:08 i AllmÀnt,

Jag har jobbat ett tag pÄ förskola och en av mina vÀnner jobbade kvar pÄ en av förskolorna nÀr jag slutat. Hon hade samling med femÄringarna och pratade om vÀnskap. Hon nÀmner att vi Àr vÀnner och frÄgar om barnen kommer ihÄg mig.
 
En av killarn: "Är det hon som var fröken hĂ€r förut?"
Min vÀn: "Ja, precis, Natalie var fröken hÀr"
Killen utbrister: "Åh, henne Ă€lskade jag!"
 
Mitt hjÀrta smÀlter fortarande nÀr jag tÀnker pÄ all den kÀrlek barnen alltid delade med sig av. Det var i form av ord, teckningar, kramar och leenden. Underbara ungar!

KĂ€nslor.

Publicerad 2013-09-13 23:56:23 i AllmÀnt,

Jag önskar man kunde styra sina kĂ€nslor. Jag sitter pĂ„ jobbet och vill bara grĂ„ta. Jag orkar inte. Jag vill, men kan inte. 

PanikĂ„ngesten lurar runt hörnet och den 1000 kgs tunga stenen över bröstet gör det svĂ„rt att andas. Jag försöker intala mig sjĂ€lv att ta det lugnt, bara andas. 

Men att bara andas Àr ibland svÄrare Àn vad man tror.En liten lÀttnad.

Publicerad 2013-09-10 05:47:18 i AllmÀnt,

Jag sitter pÄ jobbet och natten har flytit pÄ bra. En liten sten som lyfte frÄn bröstet. Nu hoppas jag verkligen, verkligen, verkligen att det kommer fortsÀtta sÄhÀr. Jag vill inte ha för höga förhoppningar pÄ det dock. Exakt detta senario har hÀnt flera gÄnger förut och sen Àr man tillbaka pÄ ruta ett igen.
 
Men hÄll tummen för mig iaf. Kanske hjÀlper!

Train like a girl.

Publicerad 2013-09-10 00:21:06 i AllmÀnt,

Visste inte riktigt vad jag kÀnde för att köra pÄ gymmet idag sÄ bestÀmde mig pÄ löpbandet. KÀnde att jag hade ett bra flÄs och ville svettas ordentligt. SÄ det blev löpning pÄ plant band varvat med PW i brant lutning i 60 min. Fan att jag inte testat detta tidigare, gillade verkligen det upplÀgget och det blev liksom nÀstan styrka blandat med pulstoppar dÄ jag sprang. Svettades floder sen och avslutade passet med lite olika magövningar utan vila pÄ matta i ca.15 min. Bra pass trots att jag var lite sliten frÄn lördagens festligheter. KÀnde hur jag bokstavligen svettades ut alkoholen, haha!

SjÀlvförtroendeboost.

Publicerad 2013-09-08 20:27:48 i AllmÀnt,

De senaste 24 timmarna har varit en jÀvla boost av sjÀlvförtroendet rakt igenom. Blev tom utbjuden pÄ dejt nÀr jag var pÄ vÀg till donken idag nÀr jag skulle handla bakiskÀk. Det gÄr bra nu, haha.

Alltid roligt att fÄ höra komplimanger och jag blir lika glad varje gÄng. Det Àr fint nÀr andra tar sig tid att sÀga nÄgot snÀllt till nÄgon annan.

MÄste sÄklart avsluta detta egoboostinlÀgg med en snygg bild pÄ mig sjÀlv.

Trött.

Publicerad 2013-09-07 15:46:23 i AllmÀnt,

Blir sÄ trött pÄ folk som stÀller in planer alltsÄ. Visst det finns vÀl en bra anledning (oftast) men fan vad det suger. IkvÀll tex sÄ skulle jag och en vÀn Àta middag och sen gÄ ut, nÄgot jag sett fram emot hela veckan. Nu stÀllde hon in idag pÄ dagen och jag har inte ett piss att göra. Hade kunnat planera in nÄgot annat i veckan men nu har alla i princip redan planer. Jag blir sÄ jÀvla trött. Inte första gÄngen detta hÀnder den senaste tiden. Vet man att det man nog inte kan ses sÄ planera inte in nÄgot frÄn första början. GAAAH!
 
Nu ska jag gÄ och trÀna. Sen efter det gÄr jag vÀl och lÀgger mig. Kul helg, verkligen.
 
 

BAAAAAAAJSFÖRKYLNING!

Publicerad 2013-09-03 02:11:27 i AllmÀnt,

Åh, nu sitter jag och tĂ€nker pĂ„ vad jag ska göra imorgon. Det villsĂ€ga ingenting innan jag ska ivĂ€g och rida (<3). Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att ligga hemma för jag inte har nĂ„got annat val. En sak om jag vĂ€ljer att slappa en hel dag hemma. Men nĂ€r jag mĂ„ste ta det lugnt för att bli frisk sĂ„ klĂ€ttrar jag pĂ„ vĂ€ggarna.
 
GAAAAAAAH!!!! Jag vill bara ivÀg och köra ett stenhÄrt pass pÄ gymmet. KÀnna svetten lacka och ha en brutal trÀningsvÀrk dagarna efter. SÀtta sig pÄ bÀnken i omklÀdningsrummet efter ett tufft pass och bara kÀnna endorfinerna flöda. Ta i det dÀr lilla extra som gör sÄ jÀvla mycket. TrÀning Àr lycka.
 
Nu Àr det bara tre dagar sen jag trÀnade (hehe) men jag vet att jag inte kommer kunna trÀna pÄ ett par dagar till dÄ denna förkylning kÀnns seg och lÄngvarig.
 
Usch och fy. Bajs pÄ detta.
 
/Positiva bruden nr. 1

Trivs som fisken i vattnet.

Publicerad 2013-09-03 01:18:21 i AllmÀnt,

Jag trivs sÄ himla bra i min nya lÀgenhet. KÀnner mig verkligen som hemma och jag spenderar otroligt mycket tid hÀr. Det Àr lite kul, jag har flyttat till innerstan men sitter mest och ugglar i min mysiga lÀgenhet. Kunde lika gÀrna flyttat till SödertÀlje liksom, haha. NÀ, sjukt skönt att ha allt runt hörnet. Idag tex sÄ var jag inne i city och shoppade lite och var vÀl borta allt som allt i ca.2 timmar. Hade jag bott i TÀby sÄ hade det tagit mig det dubbla typ med att Äka kommunalt och matcha in bussar och tÄg. Otroligt, otroligt skönt.
 
En annan sak med min lÀgenhet Àr att jag inte tror att jag Àr sjÀlv i den. Haha tÀnker sÀkert nÄgra av er nu. Men det Àr flera tecken som tyder pÄ det och jag tror defintivt pÄ övernaturliga saker. Men dock kÀnns det som nÄgot varmt och snÀllt. NÀstan nÄgot betryggande pÄ nÄgot vis. SÄ mig gör det absolut ingenting. Det Àr ett ganska gammalt hus som sÀkert har en del historier bakom sig.
 
Nu ska jag antingen sÀtta pÄ BaksmÀllan 3 eller krypa ner i sÀngen. Den förjÀvliga förkylningen hÄller i sig och gör allt för att försöka göra mig frisk. Köpte bland annat denna kuckelimuckmedicinen igÄr som hjÀlp!
 
 

I am breathing but I'm barely alive.

Publicerad 2013-09-01 04:24:49 i AllmÀnt,

NÀr jag Äker pÄ en riktig jÀvla förkylning (som jag gjort nu) sÄ kÀnner jag mig sÄ himla ynklig. Jag har ont överallt, fryser, har huvudvÀrk, feber och det kÀnns som att nÄgon slagit mig över hela kroppen. Blir nÀstan som en man nÀr han Äkt pÄ en ordentlig förkylning, haha.

HÀrdar ut pÄ jobbet i natt men önskar inget hellre Àn att ligga i min sÀng just nu. Det Àr inte jÀtte jobbigt att vara hÀr men resan hit och hem Àr rent utsagt förjÀvlig. Hoppas jag kÀnner mig lite bÀttre imorgon annars blire nog tyvÀrr en sjukskrivning. Annars kommer jag sÀkert vara sjuk i flera veckor som sist och det hinner jag inte med.

Skicka gÀrna lite krya pÄ dig energi, det behövs verkligen.

Om

Min profilbild

Senaste inlÀggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela