nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Julafton 🎄

Publicerad 2013-12-26 00:26:34 i Allmänt,

Hade en otroligt fin och mysig julafton igår. Kom hem till mamma strax för Kalle Anka och mös sen i soffan med ett glas glögg i handen. Efter det gjorde vi klart det sista inför middagen och sen proppade vi i oss massa supergod julmat. Bästa ❤️ Senare öppnade vi lite julklappar och sen fikade vi. Åkte inte hem först vid 00.30 och Thessan höll mig sällskap i telefonen på väg hem till stan med alla fyllskallar. Förvånas över hur mycket folk som går ut och festar på julafton och jag tycker det är konstigt. Alla jag mötte (och det var många) var även brutalt fulla och en tjej höll tom på att råka spotta på mig när jag gick förbi gröne jägaren. Usch, nä julafton är en dag och kväll att spendera med familjen, spara festandet till juldagen! Alla har inte en familj att fira med det förstår jag självklart. Men att supa sig dyngrak och gå ut på krogen känns inte som det bästa alternativet..

Nä, flyter iväg som vanligt när jag jag börjar skriva. Men sen när jag väl kom hem startade jag datorn. Klickade in på Lisas blogg och möttes av en rolig överraskning. Jag hade vunnit hennes 3:e advents tävling. Woohooo, bra avslutning på julafton!

Hoppas ni alla hade en lika fin julafton som mig och att ni har en härlig jul fortfarande. Nu sitter jag på jobbet och ska jobba natten lång men imorgon eftermiddag blir det julfirande med pappas sida och kalkon hemma hos faster. Myspys!

Gos med Zorro igår. Visst syns det att han verkligen njuter? Haha, han är världens gosigaste men just den posen var inte en favorit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela