nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

TrÄkigt och roligt

Publicerad 2014-05-10 02:06:00 i AllmÀnt,

Det har hÀnt en del sen jag bloggade sist. BÄde roliga saker och trÄkiga saker.
 
Det trÄkiga Àr att min lilla Àlskling Calle blev ormbiten i hagen i förra veckan. Han var toksvullen vid mulen och pÄ sidan av huvudet. Han började Àven svullna ner mot halsen sÄ veterinÀren kom ut rÀtt snabbt. Han fick spruta med kortison och antibiotika. Fick kortisontabletter och antibiotikasprutor jag behandlade honom med i fem dagar och sÄ skulle han vila. De första dagarna fick han bara gÄ i en liten ruta men nu gÄr han i en lite större sjukhage. Dock har han lyckats slagit i ena kotan pÄ en sten sÄ han Àr nu halt... Jag hoppas bara att det Àr ömt efter smÀllen och att vi kan börja rida i nÀsta vecka. BÄde han och jag Àr less pÄ att vila nu, speciellt han.
 
Nu till det roliga. Jag var ute i lördags med Vendela, Paulis och Linnea. Hade en riktigt rolig kvĂ€ll och jag kom inte hem först vid 06.30, crazy! Det Ă€r vĂ€rsa egoboosten att gĂ„ ut pĂ„ krogen och jag mĂ„ste börja göra det lite oftare. Inte lika ofta som förut men nĂ„gon gĂ„ng ibland iaf. Älskar att gĂ„ ur med mina kĂ€ra vĂ€nner, det Ă€r det bĂ€sta lyckopillret man kan fĂ„!
 
Nu till en annan lite mindre rolig sak. Det Àr att jag fick vÀrldens attack i magen precis innan jag skulle gÄ till jobbet. SÄ pappa (underbara, bÀsta pappa) fick komma och skjutsa mig till jobbet sen. Har fortfarande riktigt ont men det börjar bli bÀttre. SÄ jÀvla hemskt och jag har nog aldrig fÄtt en sÄn ordentlig attack tidigare, magen bara vÀnde sig ut och in och upp och ner. Till rÄga pÄ det sÄ Àr hela familjen jag jobbar hos sjuk, i halsfluss. Som tur var kan jag inte fÄ det lÀngre dÄ jag opererat bort halsmandlarna, Eller det kanske man kan iaf? Inte sÄ bra koll, haha.
 
Nu ska jag fortsĂ€tta sippa pĂ„ mitt kalla kaffe. Är trött men vĂ„gar inte hĂ€lla i mig kaffet för dĂ„ lĂ€r min mage protestera. Hoppas ni alla sover sött dĂ€rute!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela