nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

TĂ€nk om

Publicerad 2014-03-11 03:12:00 i AllmÀnt,

Idag var jag med om en vÀldigt obehaglig sak nÀr jag och en tjej frÄn stallet var ute och red.
 
Vi travar lÀngst med en vÀg i skogen och ser sen nÄgra hÀstar och ryttare stÄ mitt i vÀgen. NÀr vi kommer nÀrme ser vi nÄgon ligga ner pÄ marken. Min första tanke Àr att nÄgon ramlat av. Min andra tanke nÀr tjejerna vid hÀstarna sÀger att dom vÀntar pÄ polisen Àr att han Àr död. Sen förstÄr jag att killen lever och dom hÄller honom fast i vÀntan pÄ polisen. Men dÄ detta Àr en bit in i skogen och tjejerna inte riktigt kunnat förklara vart dom Àr rider vi ut mot motorvÀgen för att se om vi ser polisen.
 
Dock Àr detta ett stÀlle dÀr Calle brukar stressa upp sig pÄ och detta hÀnder Àven idag. NÀr jag hÄller mobilen i handen för att ringa polisen och förklara vart vi Àr sÄ reser han sig och drar ivÀg. Han studsar som en rodeohÀst och drar ivÀg en bit till för att sedan stanna och studsa igen. Han var rÀdd, han ville hem och jag förstörde detta för honom sÄ han ville bli kvitt mig. Jag fÄr som tur var stopp pÄ honom och kan vÀnda tillbaka igen. Jag förstÄr honom dÄ jag var rÀtt nervös och han kÀnde av det pÄ en gÄng lilla killen. HÀstar kÀnner alla kÀnslor vi har nÀr vi sitter pÄ dem och i detta fallet sÄ var min insida lite i panik trots att jag var rÀtt lung utÄt. Men jag Àr glad att jag inte flög av och han drog tillbaka förbi de andra hÀstarna. Det kunde blivit panik och i vÀrsta fall kunde killen som skulle gripas flytt..
 
Vi hoppar av vÄra hÀstar och gÄr tillbaka mot de andra igen. DÄ hör vi sirenerna. Vi gÄr ut mot motorvÀgen och visar vÀgen till poliserna som kommer fram till platsen och griper mannen. En hÀndelse har gjort sÄ att dessa tjejer galopperat ifatt killen och fÄngat honom. Hade dom inte kommit och gjort det kunde det gÄtt riktigt illa. TÀnk om vi kommit nÄgra minuter tidigare. TÀnk om dom kommit nÄgra minuter senare. DÄ kunde nÄgon varit död och det Àr rÀtt lÀskigt att ens tÀnka den tanken.
 
"Förundersökning gÀllande försök till mord Àr inledd."

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela