nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Att må bra

Publicerad 2014-03-25 04:42:00 i Allmänt,

Jag tänker ibland tillbaka på tider i mitt liv då jag mått dåligt. Tider då jag knappt trott att jag skulle överleva natten. Jag kommer ihåg den känslan så väl och jag är otroligt tacksam för att det var längesen jag kände så.
 
Jag är så jävla tacksam över att jag mår bra just nu. Det är svårt att förklara för er som inte varit nere på botten men ni som varit där vet vad jag pratar om. Det är en så sjuk känsla att må så dåligt att man tror att det aldrig ska bli bra igen. Att gråta tills tårarna tar slut och inte orka göra någonting.
 
Jag är tacksam över hur bra jag mår nu men jag är faktiskt även tacksam för att jag mått så dåligt som jag mått. Det kanske låter konstigt men det ger mig en erfarenhet och en förståelse för andra som är där jag varit.
 
Jag vet inte exakt vad som gjorde att jag började må bättre men en avgörande faktor är att göra det som gör mig glad. Att strunta i hur mitt liv borde se ut och anpassa mitt liv till hur JAG vill att det ska vara. Våga chansa och ta risker sålänge det inte skadar dig själv eller andra. Strunta i alla som säger åt dig att det inte är någon bra idé och lita på din egen magkänsla!
 
Andra personer kan bidra till att öka din lycka men i slutändan är det du själv som måste göra en förändring,
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela