nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Tiden kryper fram

Publicerad 2014-01-06 04:53:00 i Allmänt,

Jag har tyvärr svårt att njuta av den sista tiden i lägenheten i stan hur mycket jag än försöker. Sen att min ekonomi inte är den bästa denna månad gör inte saken bättre. Önskar jag kunde ha den planerade utflyttningsfesten (utan mat och stress haha) men nu lutar det åt att jag kommer flytta ut den helgen istället. Men å andra sidan så kommer jag ju fortare därifrån och behöver verkligen inte stressa med städning osv.
 
Men just nu så känns det bara som tusenlappar kastade i sjön att bo kvar. Speciellt när jag kunde fått hem Calle redan om jag hade flyttat tidigare. Boxen står betald och tom. Pengar är inte allt men jag har lärt mig en läxa.
 
Längtar till härliga kvällar med syster, middagar och mys framför TVn. Längtar till att kunna ta en promenad ner till pappa och äta middag utan att behöva resa över två timmar fram och tillbaka. Längtar till att kunna gå till och från jobbet. Längtar till att gå vägen från tåget upp till stallet, att få rida ut i skogen och umgås med alla härliga människor i stallet. Längtar efter att kunna hälsa på min katt (som bor hos pappa) nästan varje dag om jag vill. Längtar efter att lära känna min nya bästa vän, Calle. Längtar efter att träna mer på SATS Täby och Danderyd igen. Dock kommer jag sakna gymmen i stan mycket då dom är sjukt jävla bra!
 
Som jag sagt tidigare, tiden går så otroligt långsamt när man har massa roligt att se fram emot.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela