nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Tiden kryper fram

Publicerad 2014-01-06 04:53:00 i AllmÀnt,

Jag har tyvĂ€rr svĂ„rt att njuta av den sista tiden i lĂ€genheten i stan hur mycket jag Ă€n försöker. Sen att min ekonomi inte Ă€r den bĂ€sta denna mĂ„nad gör inte saken bĂ€ttre. Önskar jag kunde ha den planerade utflyttningsfesten (utan mat och stress haha) men nu lutar det Ă„t att jag kommer flytta ut den helgen istĂ€llet. Men Ă„ andra sidan sĂ„ kommer jag ju fortare dĂ€rifrĂ„n och behöver verkligen inte stressa med stĂ€dning osv.
 
Men just nu sÄ kÀnns det bara som tusenlappar kastade i sjön att bo kvar. Speciellt nÀr jag kunde fÄtt hem Calle redan om jag hade flyttat tidigare. Boxen stÄr betald och tom. Pengar Àr inte allt men jag har lÀrt mig en lÀxa.
 
LÀngtar till hÀrliga kvÀllar med syster, middagar och mys framför TVn. LÀngtar till att kunna ta en promenad ner till pappa och Àta middag utan att behöva resa över tvÄ timmar fram och tillbaka. LÀngtar till att kunna gÄ till och frÄn jobbet. LÀngtar till att gÄ vÀgen frÄn tÄget upp till stallet, att fÄ rida ut i skogen och umgÄs med alla hÀrliga mÀnniskor i stallet. LÀngtar efter att kunna hÀlsa pÄ min katt (som bor hos pappa) nÀstan varje dag om jag vill. LÀngtar efter att lÀra kÀnna min nya bÀsta vÀn, Calle. LÀngtar efter att trÀna mer pÄ SATS TÀby och Danderyd igen. Dock kommer jag sakna gymmen i stan mycket dÄ dom Àr sjukt jÀvla bra!
 
Som jag sagt tidigare, tiden gÄr sÄ otroligt lÄngsamt nÀr man har massa roligt att se fram emot.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela