nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Sovrutiner

Publicerad 2014-01-19 03:56:00 i AllmÀnt,

Har kommit in i riktigt dumma sovrutiner de senaste dagarna.
 
Det startade med att jag var vaken i över 30 timmar fram till jag somnade pÄ onsdag kvÀll. Det pajade upp resten av veckan och nu kan jag knappt somna nÀr jag kommer hem frÄn jobbet pÄ morgonen. Om jag vÀl somnar sÄ vaknar jag vid 11 igen och ligger vaken flera timmar.
 
Skulle hem till mamma idag men dÄ klockan slog 16 och jag endast sovit mellan 08 och 11 fanns det inte en chans pÄ vÀrldskartan att jag skulle orkat jobbnatten om jag inte fick nÄgra timmars sömn till. Sagt och gjort sÄ somnade jag om sen och gick inte upp ur sÀngen först nÀrmare 20. Vilket kommer resultera i samma procedur imorgon och dÄ ska jag fira min kusin pÄ eftermiddagen kan jag inte sova hela kvÀllen.
 
NĂ„got jag mĂ€rkt av Ă€r att jag har sĂ„ otroligt svĂ„rt att sova om jag vet att jag ska göra nĂ„got pĂ„ em/kvĂ€llen sen. Tex. trĂ€na, Ă„ka nĂ„gonstans, handla och laga nĂ„got speciell tidskrĂ€vande middag osv. Speciellt dĂ„ jag Ă€ven ska jobba pĂ„ kvĂ€llen. Är jag ledig Ă€r det ju skitsamma om jag Ă€r lite trött sen pĂ„ kvĂ€llen men ska jag jobba mĂ„ste jag sova.
 
Skritivt det förr och sĂ€ger det igen. Åh, vad jag lĂ€ngtar tills jag fĂ„r lite bĂ€ttre rutiner. Iom stall och hĂ€st sĂ„ mĂ„ste jag gĂ„ upp senast 16 varje dag och dĂ„ innebĂ€r det att jag kommer vara trött nĂ€r jag kommer hem frĂ„n jobbet morgonen efter dĂ„ jag varit vaken som "en normal mĂ€nniska", dvs ungefĂ€r 16 timmar.
 
LÄngt och sÀkert trÄkigt inlÀgg om mina hÀrliga sovrutiner. Men ibland sÄ kÀnns det som jag mÄste förklara, mest för min egen skull, dÄ jag fÄr sÄ dÄligt samvete nÀr jag stÀller in saker jag bokat in och sett fram emot.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela