nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Renovering

Publicerad 2014-01-20 00:36:39 i AllmÀnt,

Sitter pĂ„ jobbet och Ă€r brutalt trött efter dagens tre timmars sömn. Redan varit vaken i över 12 timmar och det Ă€r 8 timmar kvar. Koffein rĂ€ddar mig i natt som sĂ„ mĂ„nga andra nĂ€tter förr. Ibland önskar jag att jag hade ett mer aktivt jobb de nĂ€tter jag Ă€r som tröttast. Men samtidigt inte dĂ„ jag verkligen gillar det jobbet jag har. Men vissa nĂ€tter kĂ€nns det tungt att sitta i ett mörkt rum i en skön fĂ„tölj som lockar till sömn med ögonlock tunga som bly. 

Hursomhelst sĂ„ var det verkligen inte det jag skulle komma till, haha. Utan jag skulle berĂ€tta att jag kommer tjuvstarta min flytt genom att sova hos syster nĂ„gra nĂ€tter (dagar) nu. NĂ„gra i mitt hus ska renovera sitt badrum och ska göra bilningsarbetet nu i tre dagar. Trodde inte det lĂ€t sĂ„ mycket men efter att ha pratat med min faster och hennes kille som hĂ„ller pĂ„ att renovera badrum hemma just nu bestĂ€mde jag mig för att slippa helvetet och sova hos syster. Det lĂ„ter tydligen flera kvarter bort (typ haha) och att sova samtidigt som dom gör det Ă€r en omöjlighet. 

LÀngtar tills pÄ söndag dÄ jag flyttar. Men kommer samtidigt sakna lÀgenheten. Jag önskar jag kunde halvera hyran, flytta lÀgenheten/huset till TÀby och flytta in lite nytt hÀrligt folk i huset sÄ vore det perfekt.

Denna syn Àr nÄgot jag kommer sakna nÀr jag flyttar.


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela