nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Last day

Publicerad 2014-01-29 00:03:24 i Allmänt,

Idag är sista dagen jag äter mina antiinflammatoriska tabletter och det känns väldigt skönt. Fick som sagt tråkiga biverkningar och har känt mig allmänt snurrig i huvudet av dem. Inte så att det snurrar men att jag har blivit vimsig och sen då den uteblivna sömnen som var det värsta. Dock ska jag börja med en annan medicin som jag ska ta i 6 veckor imorgon. De biverkningarna är tyvärr inte heller att leka med så hoppas jag slipper de värsta.

Annars har jag haft fullt upp de senaste dagarna med flytt, inhandling av massa hästgrejer (strö till boxen och mat men roligt iaf) och storhandling av mat till mig och syster idag. Det blev mest nödvändiga saker till hemmet såsom tvättmedel, diskmedel m.m och inte så väldigt mycket i matväg iofs men ändå. 

Imorgon är det fullt upp hela dagen från morgon till kväll och på torsdag så ska jag lämna tillbaka nycklarna till lägenheten på Södermalm. Känns faktiskt väldigt skönt och jag längtar efter att komma igång med mitt "nya liv" som egentligen är ungefär det liv jag levde för ett år sedan. Men saknar det och allt runt omkring så ingen är gladare än jag!

Den här "lilla" killen bor jag nu tillsammans med. Sen min kära syster också såklart ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela