nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Insomna

Publicerad 2014-01-20 22:28:29 i Allmänt,

Jag har som ni vet inte kunnat sova bra de senaste dagarna. Somnat kring 8-9 och vaknat vid 11-12 igen. Samma visa idag igen men lyckades somna innan klockan 07 så fick iaf lite mer sömn. Men jag ligger vaken och är väldigt trött men det går verkligen inte att sova, det är helt omöjligt. Det känns som att huvudet sätter in en spärr som gör att jag är vaken.

Idag kom jag på varför. Låg och funderade på varför det är såhär då jag alltid brukar ha relativt lätt för att sova. Kom då på att jag äter ju antiinflammatoriska för min handled och där stod svaret. Några av biverkningarna är sömnlöshet och sömnsvårigheter. Mitt i prick. Så det är väl bara att bita ihop reagerade 10 dagar och inse att jag inte kommer få mycket sömn. Det sköna när jag väl är ledig sen efter onsdag natt är att jag kan sova när/om jag väl blir trött. Är helt död just nu och skulle nog kunna somna.
Men sitter på jobbet och har över 9 timmar kvar så bara bita ihop. Men skönt att veta vad sömnlösheten beror på, man blir lite orolig.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela