nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Glitter

Publicerad 2014-01-06 03:09:00 i Allmänt,

Jag älskar glittriga naglar och blir alldeles lycklig när jag har glittrigt nagellack. På den tiden jag fixade mina naglar på salong tog jag alltid glitter. Önskar jag kunde ha salongsnaglar men får inte ha det på jobbet och i stallet så är det inte speciellt behändigt. När jag hade det förut så bröt jag av minst en nagel i veckan i stallet.
 
Men det jag skulle komma till var hur otroligt jobbigt det är att ta bort nagellack med glitter från naglarna. Jag har försökt med det mesta. Sån där burk med skumgummi med remover i, folie och klippta bommulspaddar dränkta i remover som får sitta några minuter på naglarna och sen det vanliga sättet med bomullpadd. Men inget funkar speciellt bra alls! Idag fick jag liksom använda min fotfil och fila bort nagellacket då det satt som berget. INTE så bra för naglarna då man inte kan undvika att fila med den grova filen på själva nagelbädden och jag skadade den som tusan på i princip alla naglar.
 
Så om någon har något tips på hur man smidigt, eller ja iaf smidigare kan få bort glitternagellack. Feel free to share it with me!
 
Det är ju underbart fint men oj så jobbigt att få bort.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela