nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Glitter

Publicerad 2014-01-06 03:09:00 i AllmÀnt,

Jag Ă€lskar glittriga naglar och blir alldeles lycklig nĂ€r jag har glittrigt nagellack. PĂ„ den tiden jag fixade mina naglar pĂ„ salong tog jag alltid glitter. Önskar jag kunde ha salongsnaglar men fĂ„r inte ha det pĂ„ jobbet och i stallet sĂ„ Ă€r det inte speciellt behĂ€ndigt. NĂ€r jag hade det förut sĂ„ bröt jag av minst en nagel i veckan i stallet.
 
Men det jag skulle komma till var hur otroligt jobbigt det Àr att ta bort nagellack med glitter frÄn naglarna. Jag har försökt med det mesta. SÄn dÀr burk med skumgummi med remover i, folie och klippta bommulspaddar drÀnkta i remover som fÄr sitta nÄgra minuter pÄ naglarna och sen det vanliga sÀttet med bomullpadd. Men inget funkar speciellt bra alls! Idag fick jag liksom anvÀnda min fotfil och fila bort nagellacket dÄ det satt som berget. INTE sÄ bra för naglarna dÄ man inte kan undvika att fila med den grova filen pÄ sjÀlva nagelbÀdden och jag skadade den som tusan pÄ i princip alla naglar.
 
SÄ om nÄgon har nÄgot tips pÄ hur man smidigt, eller ja iaf smidigare kan fÄ bort glitternagellack. Feel free to share it with me!
 
Det Àr ju underbart fint men oj sÄ jobbigt att fÄ bort.
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela