nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Förberedelser

Publicerad 2014-01-04 03:21:00 i AllmÀnt,

Nu Àr det bara fem veckor kvar tills Calle kommer till mig. Medans jag skriver den meningen kom jag pÄ att jag inte ens berÀttat i bloggen att han ska komma. SÄ nu kanske ni undrar vem Calle Àr? Haha!
 
Det Ă€r hĂ€sten jag skrivit om som jag provred i Uppsala som jag ska ha pĂ„ foder. Vi skrev avtal förra helgen och allt Ă€r klart nu sĂ„ Ă€ntligen kan jag pusta ut. Är sĂ„ himla glad och jag lĂ€ngtar oerhört mycket tills han kommer! Han kommer bo hos mig minst ett Ă„r men om allt rullar pĂ„ sĂ„ fĂ„r jag ha honom sĂ„ lĂ€nge jag vill. SĂ„ han kommer i princip bli som min egen fast jag inte stĂ„r som Ă€gare pĂ„ honom.
 
SĂ„ hĂ„ller pĂ„ att förbereda allt redan nu. Är lite som mĂ„ste fixas innan han kommer! Han skrivit en checklista och nu Ă€r det endast en punkt som Ă€r avprickad och det Ă€r bestĂ€lla hö till februari. Iofs det allra viktigaste dĂ„ han mĂ„ste ha mat!
 
SÄ denna fina kille kommer ni att fÄ höra massor om i framtiden.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-01-10 23:36:39


ÄÄÄ Va roligt!! DÄ mÄste du sitta som pÄ nÄlar hemma?? Det hade jag gjort ^^ FÄr önska dig massa lycka till med nya hÀsten!! Foder Àr ju himla bra att kunna vara, jag fick vara det i början nÀr jag inte fick ha hÀst.
Tack, va glad jag blev att du gillade filmen. Finns ju sÄ mÄnga filmer och jag ser ju pÄ allt möjligt. Men ibland Àr det roligt att hissa lite gamla filmer som man kanske missat. Gillar Àven filmer dÀr man fÄr tÀnka lite sjÀlv eller att det finns ett syfte eller mening, det gillas!!
Ha en underbar helg!!
Kram =)

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela