nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Förberedelser

Publicerad 2014-01-04 03:21:00 i Allmänt,

Nu är det bara fem veckor kvar tills Calle kommer till mig. Medans jag skriver den meningen kom jag på att jag inte ens berättat i bloggen att han ska komma. Så nu kanske ni undrar vem Calle är? Haha!
 
Det är hästen jag skrivit om som jag provred i Uppsala som jag ska ha på foder. Vi skrev avtal förra helgen och allt är klart nu så äntligen kan jag pusta ut. Är så himla glad och jag längtar oerhört mycket tills han kommer! Han kommer bo hos mig minst ett år men om allt rullar på så får jag ha honom så länge jag vill. Så han kommer i princip bli som min egen fast jag inte står som ägare på honom.
 
Så håller på att förbereda allt redan nu. Är lite som måste fixas innan han kommer! Han skrivit en checklista och nu är det endast en punkt som är avprickad och det är beställa hö till februari. Iofs det allra viktigaste då han måste ha mat!
 
Så denna fina kille kommer ni att få höra massor om i framtiden.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-01-10 23:36:39


ååå Va roligt!! Då måste du sitta som på nålar hemma?? Det hade jag gjort ^^ Får önska dig massa lycka till med nya hästen!! Foder är ju himla bra att kunna vara, jag fick vara det i början när jag inte fick ha häst.
Tack, va glad jag blev att du gillade filmen. Finns ju så många filmer och jag ser ju på allt möjligt. Men ibland är det roligt att hissa lite gamla filmer som man kanske missat. Gillar även filmer där man får tänka lite själv eller att det finns ett syfte eller mening, det gillas!!
Ha en underbar helg!!
Kram =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela