nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Delad glädje är dubbel glädje

Publicerad 2014-01-19 01:19:19 i Allmänt,

Något jag är trött på och tycker är tråkigt är avundsjuka. Speciellt bland vänner.

Folk som inte riktigt kan glädjas åt sina vänners framgångar och lycka. Eller glädjas åt att andra är bra vänner och trivs tillsammans istället för att tänka på hur avundsjuk du blir på att du inte har samma relation till den personen. Alla kan inte ha samma framgång i jobb, relationer och umgänge. Du kan inte vara bästa vän med alla och bara för att din kompis träffar en kille måste inte du också göra det. Sluta tänk att det är så synd om dig själv och börja glädjas åt dina vänner istället. Livet blir så mycket lättare om du är nöjd med det du har och glädjs åt dina nära och käras framgångar. 

Sen hjälper det inte att längta efter och må dåligt över saker du inte har. Få arslet ur vagnen och gör något åt saken istället. Vill du flytta? Flytta! Trivs du inte på ditt jobb? Sök nytt! Vill du träffa en partner? Ut och dejta! Trivs du inte med din kropp? Gör något åt saken! (Ja, jag håller på att ta tag i både kost och träning haha). 

Det jag vill få fram är att DU lever ditt eget liv. Rätta dig inte efter andra men glöm inte att glädjas åt andra. Som rubriken säger delad glädje är dubbel glädje.

Do what makes you happy, be with who makes you smile. Laugh as much as you breathe and love as long as you live. 

❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela