nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Att Àlska ett lag

Publicerad 2014-04-01 03:10:00 i AllmÀnt,

Jag var pÄ premiÀren av allsvenskan idag och sÄg AIK möta IFK Göteborg. Vi förlorade men jag Àr lika lycklig för det. Jag Àr lycklig för att jag fick se mitt Àlskade lag.
 
Det Àr en sÄ otroligt speciell kÀnsla en matchdag, speciellt premiÀrmatchen eller nÄgon lite större match. Det pirrar i magen pÄ ett sÀtt det bara gör nÀr jag ska pÄ fotboll. Jag Àr förvÀntansfull, glad och nerverna sitter utanpÄ. Stegen blir lÀttare nÀr jag hoppar av bussen och gÄr mot arenan. Det gÄr nÀstan att ta pÄ stÀmningen.
 
Det Àr nÄgot speciellt som jag Àlskar med lukten av bengaler och rökbomber. Lukten som sÀtter sig kvar i klÀderna och hÄret och gör sig pÄmind flera timmar efter matchen Àr slut.
 
Det Àr nÄgot otroligt speciellt att vara pÄ samma plats som 30.000 andra som Àlskar samma sak som dig. Som Àlskar AIK. Som alla vill att AIK ska vinna och sjunger frÄn sitt hjÀrta i 90 minuter.
 
KÀnslan att stÄ pÄ Norra gÄr inte ens att börja förklara, den mÄste upplevas.
 
Jag Àr sÄ jÀvla glad att jag vÀxt upp med fotbollen och AIK. För den glÀdjen och dom kÀnslostormarna som jag fÄr nÀr jag ser AIK spela Àr nÄgot som inte gÄr att jÀmföra med nÄgonting annat. Det Àr ibland en total kÀnsla av eufori och ibland en besvikelse. Men viktigast av allt och störst av allt Àr gemenskapen och kÀrleken.
 
Det Àr en sjukt mÀktig kÀnsla att veta att dÀrute i vÀrlden sÄ finns det tusentals andra som kÀnner samma sak som mig. Samma lycka och samma kÀrlek.
 
Samma kÀrlek till AIK.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela