nattarosenqvist.blogg.se

Welcome to my world. 💞

Självkritisk

Publicerad 2013-12-31 05:16:00 i Allmänt,

Har provat lite olika outfits till nyår. Med varenda outfit så kan jag peka ut minst ett fel, oftast fler. Antingen putar magen ut för mycket, det blir valkar i midjan, låren ser för gropiga ut, armarna är för tjocka eller så är det rumpan det är fel på osv.
 
Dessa saker jag ser hos mig själv är saker jag aldrig skulle tänka på hos någon annan. Eller iaf inte bry mig om. Men när det kommer till en själv så är det otroligt lätt att se alla "felen" och jag hatar det för det förstör mitt humör något så fruktansvärt.
 
Jag har gått upp lite i vikt den senaste tiden och jag får panik när jag provar kläder som passade för bara någon månad sen. Sen blir jag irriterad för jag avskyr personer som klagar men inte gör något åt saken. Det är precis där jag har hamnat just nu. Jag struntar i att träna och äter som jag alltid gjort även när jag tränade. Konstigt att fettet samlas på kroppen? Nej, inte speciellt. Jag sitter i soffan och äter chips och klagar på att jag är tjock, haha.
 
Åh, detta blev ett riktigt jävla neggoinlägg. Men just nu så är jag inte speciellt nöjd med min kropp och det gör mig förbannad då det är helt och hållet mitt eget fel.
 
Bild från julafton.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela